Prijs per kamer:
Vanaf € 95,00 nacht – exclusief ontbijt.
Het Goedemorgen ontbijt kost € 9,50 p.p., het uitgebreide Lazy ontbijt € 12,50 p.p.

Een vers ontbijt wordt dagelijks geserveerd in de galerie of op de serveer-trolley voor de kamerdeur zodat je in de kamer kunt genieten van een heerlijk ontbijt. Geef maar aan wat de voorkeur heeft.

Goedemorgen ontbijt
Ideaal voor de zakelijke gast of gewoon voor gasten die geen uitgebreid ontbijt wensen is dit kleine ontbijt perfect. Het ontbijt bestaat uit jus d’orange, koffie, thee, diverse broodsoorten, kaas, vleeswaren, zoet beleg, crackers, beschuit, zuivel en muesli. Wij kunnen zorgen dat dit ontbijt vroeg in de ochtend voor je klaar staat.

Lazy ontbijt
Heerlijk rustig wakker worden met een uitgebreid ontbijt. Het ontbijt bestaat uit o.a. jus d’orange, koffie, thee, warme broodjes, diverse broodsoorten, croissant, crackers, beschuit, kaas, vleeswaren, zoet beleg, gekookt ei of een ander ei gerecht, fruit en zuivel. Daar doen we iedere dag een andere heerlijke verrassing bij om het compleet te maken.

Praktische informatie
Onderstaand vind je wat praktische informatie over het verblijf bij Bed & Breakfast bij Vincent.
Mochten er nog punten zijn die niet of niet geheel duidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij leggen het graag uit.
Chris 06-39779983
Bea 06-46766902

Minimum verblijfsduur
Wij hanteren geen minimum verblijfsduur. Maar er is genoeg te zien en te beleven in onze omgeving om langer te blijven.
Trouwens, waarom zou je jezelf tekort doen en maar zo kort komen genieten.

In- en uitchecken
Je bent van harte welkom vanaf 16:00 uur. Als je eerder arriveert zijn wij waarschijnlijk nog aan het werk, maar zet gerust de auto alvast op onze parkeerplaats voor een eerste kennismaking met de omgeving.
Op de dag van vertrek zitten wij niemand ‘achter de vodden’. Neem gerust tijd voor het ontbijt. Als wij rond 11 uur kunnen beschikken over de kamer komt onze planning niet in gevaar.

De kamers
Knus en comfortabel met een knipoog naar Vincent van Gogh. Ingericht met moderne maar warme tinten, bieden deze kamers alles wat nodig is voor een comfortabel verblijf:

Alle basisfaciliteiten zijn aanwezig (WiFi, zitje, fruit, föhn)
Badkamer met regen douche
Boxspring bed van 160 cm breed
Op de begane grond is de galerie als gezamenlijke ruimte te gebruiken. Hier is ook de koffie/thee voorziening en een koelkastje. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het terras met lounge set die je via een glazen schuifpui betreed.

Kinderen
Hoewel wij persoonlijk een zwak hebben voor onze kleinste gasten, moeten we helaas aangeven dat onze B&B niet geschikt is voor een verblijf met hele jonge kinderen. Wij ontvangen met veel liefde en plezier actieve buitenmensen, liefhebbers van natuur en cultuur, rustzoekers, romantici en levensgenieters.

Toeristenbelasting
Al onze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Deze bedraagt in de gemeente Emmen €1,65 p.p.p.n.

Annuleren
Wij gaan er van uit dat je de intentie hebt om bij ons te komen logeren, maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor je genoodzaakt bent om jouw plannen te wijzigen. Dat is vooral vervelend voor jou, maar ook voor ons. Neem in dat geval even telefonisch contact met ons op (06-46766902), zodat we de situatie kunnen bespreken.

Als uitgangspunt hanteren wij dat je tot 14 dagen voor aankomst gratis kunt annuleren. Bij annulering tot de 7e dag van aankomst betaal je 50% van de huursom. Daarna betaal je de volledige huursom.
Vaak lukt het echter om andere afspraken te maken samen. Het is natuurlijk altijd verstandig om een (doorlopende) annuleringsverzekering af te sluiten.

Huisdieren
Wij hebben er voor gekozen om geen huisdieren toe te staan in onze accommodatie.

Overige Info
Parkeren is mogelijk op ons eigen terrein en is voor eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan jullie eigendommen.

Als er iets kapot is gegaan, laat het ons graag even weten. We kunnen het dan maken of vervangen. Uiteraard gaan we er van uit dat jullie netjes met onze spullen zullen omgaan. Bij onzorgvuldig gebruik, zijn we genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

In het gebouw mag niet worden gerookt.

Vissen
In dit prachtige gebied zijn volop mogelijkheden om je hengelsport te beoefenen. De vele visstekken langs het kanaal voor ons huis of naast ons, de Rietplas en het “zandgat” achter ons huis trekken vele vissers uit binnen- en buitenland.
Vissen is alleen toegestaan in de vrij bevaarbare wateren en je moet natuurlijk in het bezit zijn van een geldige vergunning. Maar dan kun je relaxt met je hengel langs de waterkant ontspannen van het buitenleven.

Als jullie weggaan, vergeet dan niet de lichten en tv uit te doen en opladers uit de stopcontacten te halen.