Vorige slide
Volgende slide

B&B bij Vincent heeft op de bovenverdieping twee gastenkamers, voor 2 tot 3 personen. De kamers zijn uitgerust met alles wat je maar kunt wensen. Goede boxsprings, zitje, televisie, wifi en regendouche. Tel daar het ontbijt bij op en je wilt niet meer naar huis. De galerie is tevens een plekje waar je mag neerstrijken om gezellig een spelletje te doen of gewoon even te relaxen, en bij zomers weer kun je een plekje zoeken op het zonnige terras. Heerlijk!
Uiteraard houden wij rekening met het zuinig zijn op de natuur en de aarde. De B&B is voorzien van zonnepanelen en een zonneboiler. Naast duurzame energie wordt B&B bij Vincent zo duurzaam mogelijk gerund met oog voor de omgeving.

Ontbijt

Een vers ontbijt wordt dagelijks geserveerd in de galerie of op de trolley voor de kamerdeur, zodat je in de kamer kunt genieten van een heerlijk ontbijt. Je kunt kiezen uit twee soorten. Het Goedemorgen ontbijt,  ideaal voor de zakelijke gast of gewoon voor gasten die geen uitgebreid ontbijt wensen is dit kleine ontbijt perfect.  Wij kunnen zorgen dat dit ontbijt vroeg in de ochtend klaar staat. Of je kiest voor het Lazy ontbijt. Heerlijk rustig wakker worden met een uitgebreid ontbijt.